Advies en informatie glasvezel op 15 april ’22

Dorpsgenoten,

Namens Dorpsbelangen hierbij nog een mail over de (mogelijke) aanleg van glasvezel in Oosternieland. We weten dat er in ons dorp belangstelling voor een aansluiting is, maar ook dat er nog twijfelaars zijn met wellicht vragen of die hulp willen bij het aanmelden.

Delta en Caiway hebben zich bereid verklaard om nog een keer naar Oosternieland te komen om advies te geven of desgewenst de nodige hulp te bieden. Vertegenwoordigers van hen komen op (GOEDE) VRIJDAG 15 APRIL VAN 10.30 TOT 12.00 uur langs aan de OOSTERNIELANDSTERWEG 16 (bij Eppe Scholtens thuis).

Voor de goede orde: aanmelding kan nog tot 11 mei 2022. Zoals eerder gezegd hopen we, als Dorpsbelangen Oosternieland, dat geïnteresseerden zich zullen aanmelden via de eerder gestuurde links of QR-codes. Daarmee halen we dan wat geld binnen dat we willen gebruiken voor ‘het dorpshuis’.

Mocht je gebruik willen maken van deze info-gelegenheid dan ben je van harte welkom op vrijdag 15 april! Kom je met de auto, zou je deze dan bij de kerk willen parkeren?

Met vriendelijke groet,

Dorpsbelangen Oosternieland