Janneke Jager terug in Oosternieland met ‘Fantoomgeluk’

Janneke Jager terug in Oosternieland met ‘Fantoomgeluk’
Na haar zeer succesvolle optreden tijdens de Eemsmondweek van oktober 2019 met ‘Femme Fatale’ in de St. Nicolaaskerk in Oosternieland, keert de oud-Uithuizer cabaretière terug met haar nieuwe programma ‘ Fantoomgeluk’. Dit zal, Corona-proof, gaan plaatsvinden op zaterdag 29 augustus. De locatie is deze keer niet de kerk in Oosternieland maar het terrein van Leo Luten aan de Oosternielandsterweg 22. De aanvangstijd is 20.30 uur.

Janneke Jager noemt haar nieuwe show een ‘fout-nostalgische cabarettrip’ Ze heeft inmiddels al een aantal try-outs ervan achter de rug en de kritieken erop zijn veelbelovend. Janneke zal muzikaal worden bijgestaan door Bas Bons en Timo Menkveld en de regie is in handen van Titus Tiel Groenestege. Over de inhoud het volgende:

Wanneer Janneke op zolder struikelt over een vergeten tas met oude cassettebandjes, wordt ze terug geslingerd in de tijd. Opeens zit ze weer op haar tienerkamertje, te dromen over ‘later’.  Een paar dingen worden haar al snel volkomen duidelijk. Eén: dat vroeger niet alles beter was – zoals haar erbarmelijke muzieksmaak én haar dubieuze kapsels. Twee: dat de meest belabberde songteksten als een virus op je harde schijf blijven zitten, al dan niet fonetisch. En drie: dat alles behoorlijk anders is uitgepakt dan ze toen hoopte én kon vermoeden. Maar is dat erg? En kan het nog anders? Twijfelend tussen weemoed en schaamte maakt Janneke een verrassende balans op aan de hand van die ene grote vraag: Wat als…?

Kaarten kosten €15,- en kunnen worden gereserveerd via oosternieland@outlook.com