Billy Joel in Oosternieland?

Nee, dat helaas niet! Maar voor liefhebbers en fans van de muziek van Billy Joel komt er een prachtige gelegenheid om daarvan te genieten. Dat kan tijdens twee voorstellingen op zondag 1 november 2020 in de kerk van Oosternieland

Concert:  Alexander Broussard speelt Billy Joel zondag 1 november 2020

Locatie: Kerk van Oosternieland

Oosternielandsterweg 12

9985 SC  Oosternieland

Entreeprijs: Euro 12,50

Reserveren Tickets (voorkeurstijd aangeven s.v.p): oosternieland@outlook.com

Aanvang ochtend: 10.30 uur

Aanvang matinee: 14.30 uur

Alexander Broussard speelt Billy Joel’

In deze boeiende solovoorstelling, leidt Alexander zijn publiek op zijn eigen unieke en gepassioneerde wijze door de opmerkelijke carrière van muzieklegende Billy Joel. Aan de hand van de mooiste liedjes van de grootmeester vertelt Alexander over de moeilijke beginjaren, de grote successen, de hoogtepunten en dieptepunten, de vrouwen en het onwaarschijnlijke vakmanschap van Billy Joel. Een ‘must-see’ voor de fan, een openbaring voor de liefhebber.

Alexander Broussard

Alexander is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een veelgevraagd en veelzijdig pianist/toetsenist en zanger/entertainer. Met een indrukwekkend cv dat start van de meest prestigieuze pianobars en doorloopt tot en met The Billy Joel Experience, Najib Amhali (PlusSupportAct), Crazy Piano’s, De Corona’s, Twarres en vele anderen, is Alexander op zowel grote als kleine podia door heel het land een graag geziene gast.

Billy Joel

De liedjes van Billy Joel behoeven geen introductie meer. Ze zijn deel geworden van ons collectieve geheugen. Hij behoort tot de meest succesvolle artiesten uit de popgeschiedenis en heeft meer dan 30 top tien hits op zijn naam staan.

Zijn repertoire bestrijkt eigenlijk alle kanten wel van het pop-spectrum: natuurlijk de meezinger “Pianoman” maar ook swingende rockers zoals “My life”, prachtige ballads zoals “She’s Always A Woman” of lekkere pop zoals “Uptown Girl”. Stuk voor stuk klassiekers.