Op zaterdag 15 september wordt een gezellige markt georganiseerd in het mooie en

sfeervolle dorp Oosternieland. Van 10:00 uur tot 17:00 uur worden er verschillende producten te koop aangeboden, denk aan tweedehands spullen, brocante en originele zelfgemaakte spullen. Ondertussen kunt u genieten van live muziek met een hapje en een drankje. Om kinderen ook op gepaste wijze afscheid te laten nemen van gemeente Eemsmond, is er vanuit Adieu Eemsmond tijdens deze markt ‘extra’ aandacht voor de kinderen. Er is daarom een leuke kinderattractie en een poffertjes kraam. Heeft u nog leuke ideeën of wilt u graag mee helpen in de organisatie, alle hulp is welkom! Geef u bijdrage hiervoor door aan het bestuur van Dorpsbelangen Oosternieland, of via oosternieland@outlook.com

Kom in het gezellige Oosternieland uw kraampje opzetten! Een kraam huren kost u €25,- per kraam. De kraam staat voor u klaar bij aankomst, dus u hoeft er zelf niets meer aan te doen! Neemt u zelf een kleed mee, dan kost het u niets. Om u op te geven stuurt u een e-mail naar oosternieland@outlook.com. Vermeldt in uw e-mail uw gegevens (naam, adres en telefoonnummer) en welke producten u wilt verkopen.

Wij hopen op een hoge opkomst van zowel kopers als verkopers en we zullen er alles aan doen om er een geslaagde dag van te maken.

Met vriendelijke groeten,

Het bestuur

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *